Volvo diagnose

VarioClean beschikt over specialistische diagnose gereedschappen als aanvulling op het Volvo fabrieksdiagnosesystem zodat wij op het gebied van motoren versnellingsbakken en problemen met het trekken van zware lasten met uw Volvo op een efficient manier oplossingen kunnen vinden voor mechanische, electrische en hydraulische problemen aan uw auto bij het trekken van bv uw aanhanger of caravan ( koelingsproblemen, schakelproblemen, emissieproblemen enz.)

Ook kunnen wij de taal van de display van het  dashboard omzetten van een vreemde taal naar het Nederlands.

 

Een belangrijk hulpmiddel voor test en diagnose is bij VarioClean de aanhangwagen,deze kan variabel tot 2500 kg zwaar worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij problemen met transmissie, motor , koeling en een combinatie van dezen goed nabootsen door het extra gewicht wat aan de auto wordt gehangen. Klachten zoals slecht schakelende versnellingsbak bij rijden met aanhanger kunnen zo worden getest en opgelost. Minder duidelijke problemen met de auto kunnen op deze wijze ook beter zichtbaar worden gemaakt. Ook kunnen automobielen op hun gedrag met zware caravan zo van te voren worden gecontroleerd op problemen.

 

aanhanger diagnose     aanhanger diagnose 1

 

 

           aanhanger diagnose 2

Een belangrijk hulpmiddel voor test en diagnose is bij VarioClean edrag met zware caravan zo van te voren worden gecontroleerd opproblem